GrainLab + Zorki =

Să deschidem Grain Lab a fost cel mai grozav lucru pe care l-am făcut vreodată.

Ne-am dorit un loc în care momentele noastre să fie prețuite pe cât au fost și sunt de iubite, un loc în care să nu primeze valoarea profitului, ci valoarea rezultatului final. Un loc care să facă click cu oameni ca noi, pasionați de fotografie de-o viață sau de săptămâna trecută. Din ‘80 până azi, cum ar zice un post de radio după ce dă play la o piesă cu ABBA.

Am pornit la drum cu zero așteptări. Am lăsat ușile deschise pentru colaborări și oportunități de tot soiul, și bine am făcut! Azi, doi ani și un pic mai târziu, pasiunea noastră pentru fotografie încă reușește să ne surprindă, rezultatele scanate și developate să ne bucure, iar prieteniile legate cu voi să ne copleșească.

Să preluăm Zorki a fost cel mai curajos lucru pe care l-am făcut vreodată.

Ne dorim un loc în care să stăm la o cafea, o bere, o poveste, atunci când veniți în vizită, cu amintirile-n buzunar, ghiozdan sau borsetă. Un loc care să livreze aceeași calitate a scanărilor și developărilor, dar care să urce un pas pe scara relaționării. Un loc care să facă click cu oameni ca noi, pasionați de fotografie de-o viață sau de săptămâna trecută. De când e lumea și pământul, cum ar zice o bunică după ce te întreabă dacă ai mâncat azi.

Pornim la drum cu zero așteptări, dar cu inima plină. Și lăsăm ușile deschise pentru colaborări și oportunități de tot soiul. GrainLab se schimbă. Și Zorki se schimbă. Dar noi nu ne schimbăm. Doar ne unim puterile.

Ne (re)vedem în curând. xoxo

GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab GrainLab